ימי סיור למנהלים בדרום | ימי סיור לקבוצות בנגב | ימי סיור לקבוצות בדרום

מתכון להכנת לחם בזיליקום ובירה

חומרים:

500 גרם קמח

2 כפיות סוכר

2 כפיות אבקת אפייה

כף גדושה בבזיליקום טרי וקצוץ

1 בקבוק בירה נגב עומר

אופן הכנה:

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר ומוסיפים את הבירה לסירוגין, לערבב עד לקבלת עיסה אחידה. לשים את הצק ויוצרים צורת לחם כפרי ומכניסים לתבנית מתאימה. האפייה נעשית בחום של 180 מעלות למשך זמן של 30 דקות. לאחר מכן יש לבדוק את רמת האפייה ואז ניתן להשחים קצת. מגישים עם בירה קרה, זיתים, וממרח פסטו

DSC_0127 food

בתאבון!

מבשלת בירה נגב – מרכז מבקרים

מבשלת הנגב הנה מבשלת בוטיק ישראלית המייצרת בירה איכותית וטרייה מאז שנת 2008. המבשלה שוכנת בקריית גת ומציעה סיור אטרקטיבי החושף את עולם בירות הבוטיק בישראל. במהלך הסיור ניתן לראות מבשלת בירה בוטיק מבפנים, לטעום מחומרי הגלם ורכיבי הבירה ולטעום מסוגי הבירה השונים של המבשלה. הסיור במבשלת הנגב חושף לקהל את סוד ההצלחה של בירה נגב. האירוח במרכז המבקרים של מבשלת הנגב מתקיים בחצר המבשלה, לצד גינה ירוקה ויפה עם מקומות ישיבה נינוחים. אם אתם מחפשים אטרקציה שונה וייחודית או אם עולם הבירה קרוב לליבכם זה הזמן לבוא וליהנות מבירה קרה וסיור במבשלה. בואו להיות שותפים למהפכת תרבות הבירה בישראל.

לפרטים: www.negevbrewery.co.il   08-6886070 / 054-5315249

מבשלת בירה בוטיק, ימי כיף לעובדים, אטרקציות לעובדים בדרום, ימי כיף לקבוצות, בירה ישראלית, מרכז מבקרים בדרום ובנגב, פעילות לקבוצות, ימי גיבוש לעובדים וקבוצות, ימי הולדת בדרום, יום חברה.

מה כולל הסיור?

האורחים מתכנסים בחצר המבשלה והסיור מתחיל עם הסבר על המקום, הסיפור של המבשלה והבירות שלנו, יחד עם מזיגת בירה קרה לכוסות המשתתפים. ההסברים מתובלים בהומור יחד עם שאלות נושאות פרסים. לאחר מכן המשתתפים נכנסים לתוך המבשלה והסיור המודרך כולל בתוכו הדרכה על חומרי הגלם ומרכיבי הבירה, אופן ההכנה ותהליך ייצור הבירה. הסיור בתוך המבשלה, כולל הסברים וטעימות של חומרי הגלם בתחנות הייצור השונות. הסיור כולל הפעלת חלק מהמשתתפים ע"י מבחני ניסוי חושי הטעם והפעלת חלק מהייצור. בסיום ההדרכה מתקיימת סדנת טעימות כיפית ממגוון הבירות של המבשלה בחצר המבשלה. המשתתפים טועמים לפחות 4 סוגי בירה נגב שונים ע"י טעימה מודרכת. הסיור פותח צוהר לעולם בירות הבוטיק בישראל, תרבות הבירה הישראלית ומהפכת הבירה הנעשית בישראל. בתום חצר המבשלה עומדת לרשות האורחים לארוחה או פעילות נוספת.

חבית P1140319

נגב אמבר אייל –  4.9% בירה מעורפלת בצע אדמדם, בעל ניחוח עשיר של לתת וטעם פירותי מתקתק המאוזן בסיומת מרירה.

נגב אואזיס – 4.7% בירה מעורפלת, זהובה וקלילה, מרווה ומרעננת כמעיין המתפרץ בלב המדבר.

נגב פורטר אלון –  5% בירה מעורפלת בגוון שחור עמוק המתיישנת עם שבבי עץ אלון המעניקים לה מרקם קרמי וטעם עשיר וקטיפתי. בעלת מרירות נעימה, נוכחות וגוף מלא.

נגב פסיפלורה – 4.9% בירה מעורפלת, זהובה וקלילה בתוספת פרי פסיפלורה טבעי המעניק לה ארומה וטעם טרופי עשיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s